18. elokuuta 2014

Couchsurfing!

Okeei, eli kirjotettiin viimeks torstaina.. Perjantaina käytiin kahessa asuntonäytössä ja treenaamassa viqueensien gymillä. Lauantai meni oikeastaan työnhaussa ja sunnuntaina lagattiin, koska täällä ei oo oikeestaan mikää auki sunnuntaisin. 



Regina teki eilen couchsurfing käyttäjän. Couchsurfing.com on siis sivusto missä ihmiset tarjoaa ilmaseks nukkumapaikkaa vierashuoneessaan tai sohvallaan. Meille vastas yks 18-vuotias Rebecca, joka pysty tarjoamaan meille maanantai-tiistai väliselle yölle yöpaikan. 
     Ajateltiin menevämme johonki rotanloukkuun ja maksimissaan ehkä kaksioon... Jooh, ku saavuttiin tän Rebecan luo, niin se hissi avautu suoraan niiden asuntoon, joka on täydellisin asunto mitä oon koskaan nähny... En osaa kuvailla ees kuvailla ja en viitti ottaa täält sisältä kuvia. Mut täs on tost terassilta näkymää..


Päivällä Rebecca esitteli meille Osloa ja sit muuten vaa käveltiin ja juteltiin. Reginan päälle kakkas lintu! :D




Rebecca on ihan supermukava. Ollaan nyt tääl niillä Rebecan, Reginan ja Rebecan kaverin Aleksandran kaa. Syötiin just tortilloja ja nyt Rebecca ja Aleksandra on auttanu meitä ettimään asuntoa ja töitä. Miten täydellisen ystävällisii ihmiset voi olla?

Huomenna meil on eka karsintapäivä! Toinen karsintapäivä on torstaina. Oon yrittäny olla ajattelematta karsintoja koska mua jännittää niin paljon! Hahaa mut kuitenki tosi kivaa et kohta saa tietää pääseekö vai ei, nii ei tarvii enää stressata siitä. Mut joo, huomiseen, ylihuomiseen tai viimeistään torstaihin! Ehkäpä Reginaki innostuu joku päivä kirjottamaan. :D

-Milja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti