20. elokuuta 2014

1. karsintapäivä & asunto!

Hellou, Milja täällä taas! Regina sano et se voi kirjottaa huomen jos päästään Viqueenseihin. ;P

Mut joo eli eilen herättiin Rebecalla valmiiks katettuun aamupalapöytään. Niin hyvää, ehkä meilläki on joskus viel varaa. :D 

Yks tyyppi jonka kaa oltiin juteltu vuokrakämpästä ilmotti et päästäis muuttaa samana päivänä, mut illalla! Jee! Se on siis vaan syyskuun loppuun asti, mut sehän oikeestaan määritteleeki, et pystytäänkö jäämään tänne vai joudutaanko palaa Suomeen. No joka tapauksessa, oltiin kuitenki jo varattu hostelli joten raahattiin meijän kamat sinne hostelliin, ja lähettiin siitä nopeesti kohti Viqueensien karsintoja. 

     Mentiin gymille viideks ja huomattiin että karsinnat alkaaki vasta seiskalta.. No istuskeltiin, panikoitiin ja täytettiin karsintalappui.



Karsinnat oli aika erilaiset ku mihin Suomessa on tottunu. Alotettiin perus juoksulämpällä, jonka jälkeen oli muutama minuutti aikaa lämppää akrot. Ehin tehä pari AF, AFV ja yhen AFKV avulla, enkä ees lämpänny paikaltaa akroa tai juoksevaa. 
     Ekana katottiin siis akrot. Tarkotuksena oli tehä kulmasta juokseva ja tulla sen jälkeen keskelle näyttämään paikaltaan akro ja kaikki kattoo ympärillä.. Olin siin jonossa vikojen joukossa ja Regina oli suunnilleen keskellä. Siin jonos kesti ihan sikakauan ja joutu pitää itteensä lämpimänä. Olin ihan paniikissa ku olin ehtiny tekee vaa yhen KVn avulla ja tein viimeks yksin EMeissä.

     Reginal meni tosi hyvin. Se näytti AFF ja toukkariflikin. Mun vuorolla olin edelleen ihan jossai muis svääreis. Tein sen AFKVn jonka jälkeen näytin erittäin järkyttyneeltä. Kävelin siihen keskelle ja se yks valmentaja näytti mulle sillee et "hymyile". Rupesin hymyilee, ja ajattelin et "joo okei voltti kyl mä selviin" TEIN JONKU TIKTAKFRIIKKIVOLTIN! Sätkin siel ilmas jotenki oudosti ja tulin siit yhelle jalalle alas ja pomppasin kahelle jalalle.. Mitä helvettiä oikeesti!? Mä en tajua! No, sen jälkeen naama oli varmaa näkemisen arvonen, mua hävettää, sit tein vaa jonkunlaisen toukkarin ja lähin äkkii pois.. Kyl mä nyt pystyn jo nauraa sille asialle, mut en vaan ymmärrä. :D

     Akron jälkeen tehtiin viel stuntteja ja heittoja. Full-uppeja, rewindeja ja kierrevolttiheittoi. Stunttien jälkeen oli kamalin osuus. Juoksutesti! Se kesti 2,5 min ja siin tehtii aluks 14 ojentajaa sillee et nostetaan ain joka ojentajal jalka kainaloo kohti, sen jälkeen 10 kyykkyhyppyy ja sit loppuaika maton päästä päähän juoksuu niin monta kierrosta ku ehtii. 

     Regina teki eka ja se ei näyttäny niin pahalta mitä se todellisuudessa oli. Ensinnäki huomattiin kummatki sen aikan et ei oltu todellakaan syöty tarpeeks. Se oli ihan kauheeta! :D Meijän tulokset oli 25 ja 26, eli ihan hyvät. Paras juoksi 28.

     Testin jälkeen ne pyys osan niitten luokse, ja tiputti ne jo nyt. Me päästiin "jatkoon" tai jos ei päästy nii ei ainakaa ymmärretty.

     Lähettiin sielt gymilt joskus 21.30 ja mentii kaupan kautta hostellille. Kaupassa mun kortti ei toiminu, ja menin kattoo verkkopankista, niin siel luki jotai "Sinulla ei ole tilejä, voit avata tilin ottamalla yhtettä OPn asiakaspalveluun." Menin ihan paniikkiin :D Itkin ja ajattelin vaa et "Nyt mun kaikki rahat on kadonnu enkä pääse täält ees pois ja joudun kadulle ja jäädyn sinne." Juuh... Kyl se sit noin 10 min pääst rupes taas toimimaan.

    Otettiin sielt hostellist meijän kamat, checkattii ittemme ulos ja lähettiin sinne meijän vuokrakämppään. Oltiin siel noin 23.40. Jouduttiin viel kantaa meijän matkalaukut 4. kerrokseen...









Tänään jouduttii aamul herää 7.30 ja hoitaa noit vuokra-asioita, säätöä... Saatiin lopult kaikki hoidettuu ja mentii viel nukkuu ja herättii vast kahelta. Purattiin kamat ja hoidettiin kaikki vuokra-asiat ton tyypin kaa joka asuu meijän kaa tääl asunnossa. Asutaan siis kaksiossa yhen intialaisen miehen kaa, joka on kyl tosi mukava. Meil on Reginan kaa yhteinen oma huone. Illal lähettiin viel Ikeaan ostaa jotai ihan pikkujuttui mitä tarvittiin.





Huomen on toinen karsintapäivä ja saadaan toivottavasti tietää ne tulokset heti. Regina lupas kirjotella huomenna! Ostettiin jo Oreo-keksipaketti alennuksesta valmiiks, et jos päästään nii juhlitaan ja jos ei päästä nii syödään suruun. Tuli tosi pitkä, ehkä joku jakso lukee. :D

-Milja

2 kommenttia:

  1. Ei hitto miten jännittävää!!! Mä niin säälin teitä ku ootte joutunu roudaa noit kamoi ympäriinsä noi paljo. Apua en kestä odottaa et kirjotatte pääsittekö vai ette!!! Ootte kyl selvinny sika hienosti tähän asti :) tsemppiäää!!!
    -Viola
    (älkää kysykö miks mun googletilinimi on jenica se on joku sikavanha xD )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneks ei tarvii nyt yli kuukauteen roudaa :D jii emmäkää jännittää!! Luvataan kertoo heti! Kiitos kiitos kiitos! :)

      -Milja

      Poista