24. elokuuta 2014

1/3 check!


Vihdoin sain siis itsenikin raahattua ruudun taakse kirjottelemaan. Eli raapustuksia by Regina luvassa!

Muutama päivä tässä onkin vierähtänyt viime päivityksestä ja paljon on ehtinytkin tapahtua!
Aloitetaan  karsintapäivästä vol.2! Vasta näin jälkeenpäin ymmärrän miten paljon karsinnat jännitti ja miten paljon oikeasti halusi päästä joukkueeseen.
Molemmat odoteltiin karsintojen alkamista tyypilliseen tapaan, minä puhuen jatkuvalla syötöllä ja Milja oleskeli omassa "kuplassa".
Karsinnat aloitettiin taas pikaisella akrolämpällä, jonka jälkeen siirryttiin kanveesille. Siellä oli mahdollisuus vielä näyttää taitoja, jos oli jotain mitä ei pystynyt näyttämään edellisenä päivänä matolla. Molemmat meistä oli näyttänyt omat taitonsa matolla, joten käytin sen ajan oman volttini hiomiseen. Muutaman hetken jälkeen siirryttiin tekemään paikaltaan akroa samaan aikaan. Päivän naurut ja tarpeellinen rentoutus tulikin siinä vaiheessa! Monien (lue: valmentajien) järkytykseksi Milja ilmoitti ettei osaa flikki-volttia ja tovi pähkäiltiin, että kuinka tyttö, joka tekee kierrevolttia ei pysty tekemään "helpompaa" taitoa. Ilmeet oli kyllä näkemisen arvoisia!

Akron jälkeen jaettiin ryhmät  ja siirryttiin stuntteihin, joista käytiin läpi 540, full around ja rewind. Stunttailu keskeytettiin yhtäkkiä ilmoituksella, että valmentajat siirtyvät päättämään joukkuetta ja ilmoittavat sen pian. Sydän taisi jättää pari lyöntiä välistä sillon, eihän siihen ollu ehtiny valmistautua , kun alun perin joukkue piti ilmoittaa vasta karsintapäivän jälkeen!

Odotellessa Milja rauhotteli itseänsä pomppimalla trampalla ja itse kulutin aikaa juttelemalla muutamille tytöille ja stunttaamalla.. Pienen ikuisuuden jälkeen oli tulosten aika..
Nimi toisen perään ja jännitys kasvoi. En osaa kuvailla sitä helpotuksen ja onnen tunnetta, kun kuuli oman nimensä vihdoin joukkueen listalla. Eli niin Milja kuin minäkin saimme paikan Viqueens Spiritissä kaudelle 14/15!! Dream come true! 

Ensimmäinen joukkuekuva


Tulipas siitä pitkä sepustus! Kerrottavaa riittää vielä, kiitos oman saamattomuuteni.. Eli samana päivänä kävin keskustassa ravintolassa, josta luvattiin paikka lokakuusta tiskaajana. Plan B, mitä loistavin, sillä nyt kun on paikka joukkueessa, en kyllä lähde täältä helpolla takaisin. Toki työnhaku jatkuu vielä, pikaisemman ja paremman paikan toivossa. Miljan kohalla onkin käynyt parempi tuuri. Nyt kolmen päivän aikana Milja on tehnyt töitä paikallisessa pubissa, jossa pääasiallisena tehtävänä on huolehtia ammattijuoppojen nesteytyksestä eli ainakin tuopin kaataminen onnistuu nykyään :D  Huomenna toivottavasti on siis todistusta kyseisestä työstä myös paperilla!

Eli tosiaan nyt on 1/3 arjesta kasassa, nimittäin treenit, vielä työ ja elämä hommattava. Päivät muuten menee joko työskennellessä tai työtä etsiessä. Tänään kävin kylläkin stunttailemassa muutaman jengiläisen kanssa, saadakseni lepoa jatkuvasta stressaamisesta. Tuli tarpeeseen ja oli hauskaa, en tule varmaan koskaan tottumaan siihen, että kuinka lahjakkaita kaikki ovat tässä joukkueessa.

Tässä kaikki tällä erään, palaillaan taas piakkoin!

-Regina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti